Sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sos de rosii

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 1/2 Kg rosii sau 300 grame suc de rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare

Se spala rosiile si se fac suc, se curata ceapa si se pune la calit.

Cand ceapa este calita se adauga sucul de rosii si condimentele se lasa la foc pana ce se ingroase aproximativ 20 de minute.

Acest sos se serveste la preparate cu carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor