Ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc 2-3 minute in ulei de masline incins. Apoi se adauga bulionul de vita si se mai lasa la fiert circa 10 minute dupa care se pun rosiile si se mai fierbe 5-6 minute amestecand mereu in compozitie.
Se pune patrunjel verde tocat marunt, cimbru, chili, sare si piper dupa gust.
Se serveste dupa inspiratie.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii