Ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt si se calesc 2-3 minute in ulei de masline incins. Apoi se adauga bulionul de vita si se mai lasa la fiert circa 10 minute dupa care se pun rosiile si se mai fierbe 5-6 minute amestecand mereu in compozitie.
Se pune patrunjel verde tocat marunt, cimbru, chili, sare si piper dupa gust.
Se serveste dupa inspiratie.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii