Reteta postata pe: 02 februarie 2010
Ingrediente
2-3 rosii, 2 catei de usturoi, sare,piper,busuioc dupa gust, ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Rosiile se spala si se taie in cubulete micute.Peste rosii se pune usturoiul tocat marunt,se potriveste de sare,condimente,ulei de masline dupa gust.
Se serveste ca si garnitura la preparate din carne, peste,branza sau pe diferite tartine ,bruschete...
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu busuioc" nu uita sa-i faci un
review
Luam o tigaie si punem la incins putin ulei cu usturoiul tocat....adaugam rosiile, sare si foile
3 voturi
6 comentarii
20 min
Curatam cartofii, ii spalam si ii feliem pe lung, in 6-8 felii.
Ungem o forma termorezistenta cu
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
Foarte bun.Imi place si mie foarte mult combinatia de rosii cu busuioc
valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Multumesc mult...
Alice85 (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Mmmm foarte bune rosiile cu busuioc,fac si eu.........am sa incerc si eu sa pun pe paine cu brinzica ,cee buun .