Ciupercile curatate si spalate foarte bine se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul de masline timp de 2-3 minute dupa care se adauga bulionul de pasare si rosiile si se mai lasa la fiert circa 10 minute.
Se adauga ciupercile tocate marunt, cimbru, sare si piper dupa gust si se mai fierbe 3-4 minute.
Dupa ce s-a stins focul se lasa in repaus 2-3 minute apoi se adauga smantana si hasmatuchi.
Se serveste dupa preferinte.
Se pune si un strop de suflet.
Pofta buna!
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii