Ciupercile curatate si spalate foarte bine se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul de masline timp de 2-3 minute dupa care se adauga bulionul de pasare si rosiile si se mai lasa la fiert circa 10 minute.
Se adauga ciupercile tocate marunt, cimbru, sare si piper dupa gust si se mai fierbe 3-4 minute.
Dupa ce s-a stins focul se lasa in repaus 2-3 minute apoi se adauga smantana si hasmatuchi.
Se serveste dupa preferinte.
Se pune si un strop de suflet.
Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii