Ciupercile curatate si spalate foarte bine se pun la fiert in apa rece cu un praf de sare.
Ceapa si usturoiul tocate marunt se calesc in uleiul de masline timp de 2-3 minute dupa care se adauga bulionul de pasare si rosiile si se mai lasa la fiert circa 10 minute.
Se adauga ciupercile tocate marunt, cimbru, sare si piper dupa gust si se mai fierbe 3-4 minute.
Dupa ce s-a stins focul se lasa in repaus 2-3 minute apoi se adauga smantana si hasmatuchi.
Se serveste dupa preferinte.
Se pune si un strop de suflet.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii