Sos de rosii la Slow Cooker Crock-Pot

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa
Sos de rosii la Slow Cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 2kg rosii
  • 50ml ulei de masline
  • 10 catei de usturoi, striviti
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 ceapa rosie, maruntita
  • 1 crenguta busuioc proaspat
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • 1 morcov (optional)
  • sare si piper

Mod de preparare

Spalam bine rosiile si le blenduim.

Punem toate ingredientele in oala noastra Crock-Pot. (trebuie sa stim ca sosul nu se va ingrosa, precum cel facut pe foc la aragaz)

Setam aparatul de gatit Crock Pot slow cooker la 6 ore pe programul LOW. Ideal ar fi timp de 2 ore sa nu umblam la capac deoarece timpul de gatire se va prelungi cu cel putin 15 minte la fiecare ridicare a capacului.

La final mai asezonam cu sare, piper si ulei de masline; il lasam sa se raceasca si il transferam in borcane/sticle sigilate.

Il putem si congela, rezistand cam 6 luni.

Pont: pentru o aroma mai intensa putem coace inainte rosiile si ceapa.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure