Sfecla se spala, se curata de coaja si se fierbe in apa rece cu putina sare sau la aburi.
Dupa ce a fiert, se scurge, se raceste si se paseaza bine cu blenderul. Pasta obtinuta se amesteca cu smantana, se adauga mustarul, sare, piper dupa gust si putin ulei de masline pentru stralucire.
Acest sos se serveste alaturi de preparate din carne, peste sau legume.
Pofta buna!
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii