Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga morcovul ras marunt, se amesteca si se pune si carnea taiata cubulete la calit.
Dupa vreo 15 minute se adauga ardeii taiati foarte marunt cubulete si la sfarsit rosia taiata la fel de marunt. Se pune sare dupa gust si se serveste cu spaghete.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii