autor:

amalia

» » , Mancaruri cu carne, Sosuri

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2011

Ingrediente
500g piept pui, 3oua, maggi secretul gustului de legume, piper, 150g faina, 300g spanac, 50g smantana, 100ml lapte, 50g unt, ulei, 5 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Preparea sosului de spanac:
Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata portionat si tocat din comert ), amestecam din cand in cand, si il lasam pe foc la innabusit 15 min. Intre timp amestecam smantana cu 50g faina si 100ml lapte si turnam compozitia peste spanacul innabusit amestecand sa nu se prinda de cratita si mai lasam sosul inca 15 min pe foc, apoi zdrobim usturoiul si il adaugam la sos, condimentam dupa gust si mai lasam sosul 5 min pe foc.
Prepararea snitelelor:
Portionam pieptul de pui si batem fiecare bucatica de carne in parte, apoi condimentam, trecem snitelele prin faina si apoi prin ou si prajim in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de spanac cu snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ulei de masline cu mirodenii

Ulei de masline cu mirodenii

Frunzele de busuioc sau de rozmarin se spala si se despart de pe ramura. Se toarna ulei de masline

6 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde

Dahl cu cartofi dulci, spanac si linte verde

1. Cu cateva ore inainte, pune lintea sa stea in apa apoi scurge-o. 2. Intr-o cratita, pe foc

6 voturi    7 comentarii
35 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tatiana

    tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

    Spanacul da putere, reteta ta ??? - placereeeee !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g piept pui
  • 3oua
  • maggi secretul gustului de legume
  • piper
  • 150g faina
  • 300g spanac
  • 50g smantana
  • 100ml lapte
  • 50g unt
  • ulei
  • 5 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Tort din wafe si donuts cu  jeleu de zmeura

Tort din wafe si donuts cu jeleu de zmeura

Pentru wafe si donuts: Toate ingredientele se amesteca si din compozitia obtinuta se fac doua wafe

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Torturi
Tarta cu mere si caramel

Tarta cu mere si caramel

Se ia o forma de tort sau daca nu aveti e buna si o cratita se pune pe foc si se adauga o cana de

7 voturi    5 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Galuste cu caise

Galuste cu caise

Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita, apoi esenta

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
tatiana

tatiana (Chef de cuisine)

Spanacul da putere, reteta ta ??? - placereeeee !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de carne
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide