Preparea sosului de spanac:
Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata portionat si tocat din comert ), amestecam din cand in cand, si il lasam pe foc la innabusit 15 min. Intre timp amestecam smantana cu 50g faina si 100ml lapte si turnam compozitia peste spanacul innabusit amestecand sa nu se prinda de cratita si mai lasam sosul inca 15 min pe foc, apoi zdrobim usturoiul si il adaugam la sos, condimentam dupa gust si mai lasam sosul 5 min pe foc.
Prepararea snitelelor:
Portionam pieptul de pui si batem fiecare bucatica de carne in parte, apoi condimentam, trecem snitelele prin faina si apoi prin ou si prajim in ulei.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii