Sos de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sos de spanac

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lg cu faina
  • 2 lg cu ulei
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare.

Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana, fie il punem in robot impreuna cu usturoiul(eu asa fac).

Intr-o cratita, punem faina si uleiul si amestecam bine, pana dispar cocoloasele. Cand incepe sa sfaraie, adaugam spanacul tocat, amestecam si il "stingem" cu putin lapte. Laptele il vom turna treptat pana ajungem la consistenta unui sos.

Merge perfect cu ochiuri de ou si cartofi prajiti! :D

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise