Sos de spanac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sos de spanac

Ingrediente

  • 500 gr spanac
  • 1-2 catei de usturoi
  • sare
  • 2 lg cu faina
  • 2 lg cu ulei
  • 500 ml lapte

Mod de preparare

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare.

Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana, fie il punem in robot impreuna cu usturoiul(eu asa fac).

Intr-o cratita, punem faina si uleiul si amestecam bine, pana dispar cocoloasele. Cand incepe sa sfaraie, adaugam spanacul tocat, amestecam si il "stingem" cu putin lapte. Laptele il vom turna treptat pana ajungem la consistenta unui sos.

Merge perfect cu ochiuri de ou si cartofi prajiti! :D

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura