- Se pun stafide la inmuiat in apa calda si se lasa 1 ora.
- Se freaca bine intr-un bol untul dupa care se adauga zaharul vanilat si cate putin mierea si se freaca in continuare pana se epuizeaza mierea.
- Se adauga stafidele.
Se serveste la micul dejun cu lapte dulce
Cand se freaca untul se adauga si putin suflet.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii