Sos de usturoi cu patrunjel proaspat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 capatana si jumatate de usturoi
  • 1 lingurita ulei masline
  • 1 lingurita maioneza
  • 2 lingurite smantana 20 - 24 la suta grasime
  • 1 legatura patrunjel proaspat
  • putina apa
  • sare dupa gust.

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se adauga sarea si se zdrobeste pana devine o pasta omogena . Apoi se adauga uleiul de masline, se freaca bine dupa care se adauga patrunjelul tocat si se bate bine pana se face ca o pasta. Apoi adaugati maioneza, amestecati bine, puneti putina apa, apoi adaugati smantana. Se amesteca bine cu o lingura si mai adaugati apa in functie de cat de gros sau apos doriti sosul. Pe masura ce amestecati e bine sa gustati mereu pentru a nu face sosul ori prea apos si nu prea iute ori prea sarat. Este ideal pentru cartofi prajiti cu pui sau peste. Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise