Autor:
Vicky (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 25 iunie 2009
Ingrediente
1 capatana usturoi, 1 paharel mic de smantana, ulei, otet, sare, piper, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Usturoiul se curata si se piseaza bine, se pune sare si piper, se amesteca bine. Se adauga ulei si putin otet si se freaca bine de tot, trebuie sa rezulte o pasta ceva mai grosuta.
Se adauga smantana si se amesteca pana se omogenizeaza, la sfarsit se pune marar tocat, daca aveti proaspat este si mai bine ii da un gust super.
Se serveste ca garnitura la fripturi, cartofi prajiti si peste.
Va doresc pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste.
Peste ceapa calita se pune ficatul
5 voturi
2 comentarii
40 min
Intr-o cratita, punem uleiul la incins, adaugam faina, rumenim usor, apoi stingem cu bulion de casa,
12 voturi
1 comentariu
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Lia Maria (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009
Am sa incerc si eu acest sos, pare super gustos.
bogdan , 04 noiembrie 2009
acesta este sosul ptr shaorma dar se mai pune putin zahar :)
Vicky (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009
Este unul dintre cele mai bune sosuri si merge aproape la orice, ma bucur enorm ca nu sunt singura care il adora.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Delicios. Merge foarte bine la fripturi.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 iulie 2009
Un deliciu...
mirey (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009
Si eu fac dar nu am pus otet si marar.Cu marar am sa incerc si eu.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Si eu fac, dar ii spun mujdei cu smantana.