Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa.
Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinile.Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.
Daca mai este cazul se poate adauga si putina apa in caz ca sosul este prea gros.
Se adauga zahar si sare dupa gust.
Se fierbe cinci minute, dupa care se poate servi.
Se serveste langa friptura....ect.
Pofta Buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii