Sos de visine

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sos de visine

Ingrediente

  • 400 g de visine ( un borcan de compot de 400)
  • 2-3 lg de ulei
  • 2 lg de faina
  • zahar si sare dupa gust

Mod de preparare

Visinile din compot se scurg, sucul lor nu se arunca, se patreaza pt.ca il vom folosi in loc de apa.

Intr-o cratita se pune uleiul cu faina, se amesteca pe foc putin, apoi se adauga visinile.Se amesteca bine toate, apoi se adauga sucul de la visine si se lasa la fiert.

Daca mai este cazul se poate adauga si putina apa in caz ca sosul este prea gros.

Se adauga zahar si sare dupa gust.

Se fierbe cinci minute, dupa care se poate servi.

Se serveste langa friptura....ect.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor