Sos marinara la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Sos marinara la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 800 g pulpa de rosii din conserva
  • 1 ceasca ketchup pregatit in casa
  • 1 ceapa mare sau 2 medii
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calim in 2 linguri ulei intr-o tigaie. Pasam pulpa de rosii, o punem in vasul ceramic al slow cooker Crock Pot si adaugam ceapa calita, usturoiul pisat, sare, zahar, otet, piper, oregano si busuioc.

Punem capacul, setam aparatul slow cooker pentru 4 ore, la nivelul de temperatura Low, dar verificam dupa 3 ore si 30 minute consistenta sosului. Eu am oprit aparatul in acest moment, caci nu era nici prea consistent, nici prea lichid.

Il putem pastra la frigider cateva zile sau punem imediat la fiert niste paste, le punem peste sos, amestecam si gata!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi