Sos marinara la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Sos marinara la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 800 g pulpa de rosii din conserva
  • 1 ceasca ketchup pregatit in casa
  • 1 ceapa mare sau 2 medii
  • 2 linguri ulei
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingurita rasa sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calim in 2 linguri ulei intr-o tigaie. Pasam pulpa de rosii, o punem in vasul ceramic al slow cooker Crock Pot si adaugam ceapa calita, usturoiul pisat, sare, zahar, otet, piper, oregano si busuioc.

Punem capacul, setam aparatul slow cooker pentru 4 ore, la nivelul de temperatura Low, dar verificam dupa 3 ore si 30 minute consistenta sosului. Eu am oprit aparatul in acest moment, caci nu era nici prea consistent, nici prea lichid.

Il putem pastra la frigider cateva zile sau punem imediat la fiert niste paste, le punem peste sos, amestecam si gata!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor