intr-o cratita se pune ulei la incins,apoi faina in ploaie,apa si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase.
Se pune pasta de tomate,sare,piper,si zahar dupa gust
la final se pune patrunjel tocat marunt.
Sosul trebuie sa fie dulce dar sa se simta si sarea.
Eu fac foarte des acest sos cand prepar chiftele cu spaghete pentru cei dragi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii