autor:

ANCA

» » Sosuri

Sos pentru chiftele

Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANCA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2013

Ingrediente
2 ling faina, ulei, 2 ling pasta de tomate, sare,, zahar, patrunjel, o cana apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

29 voturi

Mod de preparare

intr-o cratita se pune ulei la incins,apoi faina in ploaie,apa si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase.
Se pune pasta de tomate,sare,piper,si zahar dupa gust
la final se pune patrunjel tocat marunt.

Sosul trebuie sa fie dulce dar sa se simta si sarea.

Eu fac foarte des acest sos cand prepar chiftele cu spaghete pentru cei dragi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru chiftele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pasta de masline cu ierburi aromate

Pasta de masline cu ierburi aromate

Frunzele de praz le spalam foarte bine si le taiem in felii. Punem uleiul la incins apoi adaugam

4 voturi    1 comentariu
20 min
Sosuri
Caprese

Caprese

Sos Pesto: se zdrobesc usturoiul, semintele de pin (prajite) busuiocul, 25g de parmezan si 50ml

1 vot    4 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina Maria Gombard , 14 noiembrie 2015

    Stiu acest sos de la bunica mea care are acum aproape 80 de primaveri si intotdeauna era delicos!

  • Fara foto

    Ursu Cristina , 11 octombrie 2014

    deliceos

  • Fara foto

    Mihaela Brateanu , 30 august 2014

    Da,interesant

    • Fara foto

      Doci Ancuta Ramona , 10 noiembrie 2013

      deliceos

    • Fara foto

      Doci Ancuta Ramona , 10 noiembrie 2013

      deliceos

    • Fara foto

      Doci Ancuta Ramona , 10 noiembrie 2013

      deliceos

    • Fara foto

      Doci Ancuta Ramona , 10 noiembrie 2013

      deliceos

    • Fara foto

      Andreea Ellena , 09 noiembrie 2013

      Mi-a fost de folos reteta

    • Fara foto

      Silvia Corina Ioniche , 26 septembrie 2013

      delicios, multumesc pentru reteta!

    • Fara foto

      Dario Subtirelu , 28 august 2013

      :)) e buna. reteta bravo.

    • Fara foto

      Maria Moiceanu , 05 august 2013

      faina il ingroasa foarte rau sosul... Si nu iese atat de bun.. :(

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

29 voturi

Ingrediente

  • 2 ling faina
  • ulei
  • 2 ling pasta de tomate
  • sare,
  • zahar
  • patrunjel
  • o cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de ANCA
Mancare de mazare cu tocana de legume

Mancare de mazare cu tocana de legume

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei apoi se adauga mazarea. (daca e proaspata se fierbe) Cand

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tort cu mere

Tort cu mere

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu zaharul si un praf sare.

0 voturi    0 comentarii
1h
Torturi
Ciorba de pastai cu cartofi

Ciorba de pastai cu cartofi

Se curata morcovul si patrunjelul si se taie cubulete. Se pun la fiert alaturi de afumatura. Cartofii

0 voturi    0 comentarii
2h
Supe de carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de masline cu ierburi aromate