intr-o cratita se pune ulei la incins,apoi faina in ploaie,apa si se amesteca cu telul sa nu se faca cocoloase.
Se pune pasta de tomate,sare,piper,si zahar dupa gust
la final se pune patrunjel tocat marunt.
Sosul trebuie sa fie dulce dar sa se simta si sarea.
Eu fac foarte des acest sos cand prepar chiftele cu spaghete pentru cei dragi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii