Sos picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei rosu iute;
  • 500 g gogosar rosu;
  • 150 g pasta de rosii sau bulion;
  • 1 lingura sare;
  • conservant.

Mod de preparare

Se rup coditele de la ardeii iuti, gogosarii se curata de samburi. Apoi se toaca ardeii intregi si gogosarii cu masina sau in blender. Se pun intr-un vas, se adauga bulionul si sarea dupa gust si se amesteca. Se pun in borcane si se adauga putin conservant. Se pastreaza la rece. Este foarte potrivit ca adaos pentru mancarurile picante sau ca si garnitura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor