autor:

tradaro

» » Sosuri

Sos picant cu smantana

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
1 galenus rascopt, 1 lingura mustar, 2 linguri smantana, 1 lingurite zahar, 2 linguri otet, 1/2 lingurita chili, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusul rascopt se freaca cu mustar, apoi se adauga smantana si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga otetul si zaharul si se continua amestecarea.
Se pune chili si piper.
Se poate servi la fripturi si salate de cruditati.


Se mai adauga si putin suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spanac

Spanac

Se fierbe spanacul cam 10 minute cat sa nu isi schimbe culoarea (nu trebuie sa devina verde pal,

1 vot    0 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de rosii rapid

Sos de rosii rapid

Incingem uleiul intr-o craticioara si adaugam rosiile taiate felii. Adaugam foaia de dafin, boabele

14 voturi    5 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Totul vine din suflet.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 galenus rascopt
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurite zahar
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingurita chili
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Totul vine din suflet.

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Cartofi noi cu sos