autor:

tradaro

» » Sosuri

Sos picant cu smantana

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 mai 2009

Ingrediente
1 galenus rascopt, 1 lingura mustar, 2 linguri smantana, 1 lingurite zahar, 2 linguri otet, 1/2 lingurita chili, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Galbenusul rascopt se freaca cu mustar, apoi se adauga smantana si se amesteca foarte bine. Apoi se adauga otetul si zaharul si se continua amestecarea.
Se pune chili si piper.
Se poate servi la fripturi si salate de cruditati.


Se mai adauga si putin suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos picant cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza

Maioneza

Galbenusul fiert (rece) se marunteste foarte bine cu o furculita, se adauga mustarul si se mesteca

4 voturi    9 comentarii
30 min
Sosuri
Sos Roquefort

Sos Roquefort

Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana. Branza

5 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Totul vine din suflet.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 galenus rascopt
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurite zahar
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingurita chili
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Totul vine din suflet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc