autor:

valentina ionita

» » Sosuri

SOS REMOULAD

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider., Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare, vita, peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar, , 0,700 kg maioneza, 0,300 kg castraveti murati, 3 oua, 2-3 legaturi patrunjel verde, tarhon verde daca aveti, piper macinat dupa gust, mustar dupa gust, sare dupa gust, otet dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete).
Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt.
Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt.
Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "SOS REMOULAD" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
OUA CU SOS REMOULAD

OUA CU SOS REMOULAD

Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete). Ouale se

35 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

    Cred k e bun sosul acesta.

  • luminita222 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

    Hmm interesanta reteta .....oare ce gust o avea ? Are la fel ca si sosul din comert?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider.
  • Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare
  • vita
  • peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar
  • 0,700 kg maioneza
  • 0,300 kg castraveti murati
  • 3 oua
  • 2-3 legaturi patrunjel verde
  • tarhon verde daca aveti
  • piper macinat dupa gust
  • mustar dupa gust
  • sare dupa gust
  • otet dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

50 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

76 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

Crystyna (Chef de cuisine)

Cred k e bun sosul acesta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Maioneza cu lapte din soia in 5 minute