Smantana se pune la foc mic,cu smerenie se rup bucatele de branza ,le contopim cu smantana.
Branza se va topi usor in smantana calduta,amestecam pana se omogenizeaza. O lasam sa prinda consistenta dorita. Eu o prefer lichida si aromata. Presaram piper alb proaspat macinat, probam. Daca sosul este foarte aromat mai picuram smantana, lasam la foc mic inca cateva minute. Se mixeaza pentru a evita cocoloasele. Se pastreaza in borcanase de sticla la frigider. Pentru a redeveni lichida trebuie incalzita in cuptorul cu microunde.
Se poate servi cu verdeata, carne la gratar, oua fierte si umplute, nuci, grisine, fructe proaspete sau confiate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii