Galbenusul fiert se zdrobeste fin cu furculita,se adauga galbenusul crud, putina sare,piper,cimbru si se amesteca cu uleiul turnat cate putin.Cand compozitia se intareste,se adauga smantana,mustar,zahar,zeama de lamaie,putin vin alb si se mai potriveste la gust de sare,piper,cimbru.
Se serveste la preparate din oua,carne si peste.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii