autor:

cristian gavan

» » Sosuri

Sos verde

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Ingrediente
-Maioneza - 0,600 gr, -Piper - 0,001 gr, -Spanac - 0,150 gr, -Sare - 0,020 gr

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

78 voturi

Mod de preparare

Se curata spanacul de codite si impuritati, se spala se opareste si se fierbe 15 minute in apa cu sare. Se stecoara si se paseaza prin sita fina. Pireul rezultat se da la rece, dupa care se amesteca cu maioneza, potrivindu-se la gust de sare si piper.Se serveste la preparate din peste si oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de branza cu ceapa verde

Sos de branza cu ceapa verde

Amestecati toate cu sare si piper.

1 vot    0 comentarii
5 min
Aperitive cu brinza
Fasole verde cu sos alb

Fasole verde cu sos alb

Fasolea curatat,spalata se fierbe in apa rece cu putina sare sau se poate fierbe si la aburi...Dupa

21 voturi    9 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

78 voturi

Ingrediente

  • -Maioneza - 0,600 gr
  • -Piper - 0,001 gr
  • -Spanac - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Salsa