autor:

cristian gavan

» » Sosuri

Sos verde

Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristian gavan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 iulie 2005

Ingrediente
-Maioneza - 0,600 gr, -Piper - 0,001 gr, -Spanac - 0,150 gr, -Sare - 0,020 gr

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

78 voturi

Mod de preparare

Se curata spanacul de codite si impuritati, se spala se opareste si se fierbe 15 minute in apa cu sare. Se stecoara si se paseaza prin sita fina. Pireul rezultat se da la rece, dupa care se amesteca cu maioneza, potrivindu-se la gust de sare si piper.Se serveste la preparate din peste si oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Fasole verde cu sos de usturoi

Fasole verde cu sos de usturoi

Fasolea verde se curata, se spala si se pune la fiert in vasul de fiert in aburi sau intr-un litru

40 voturi    12 comentarii
30 min
Salate de legume
Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Cotlet de porc in sos de unt cu ceapa verde si piure

Intr-o tigaie punem bucatiile de carne clatite cu apa rece si sterse cu un prosop de hartie,se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

78 voturi

Ingrediente

  • -Maioneza - 0,600 gr
  • -Piper - 0,001 gr
  • -Spanac - 0,150 gr
  • -Sare - 0,020 gr

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pesto de busuioc