autor:

Fara foto

» » Sosuri

sosul alb de lapte

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
1l lapte ,125g faina,100g unt, g sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

13 voturi

Mod de preparare

Faina se dizolva in 100 ml lapte rece, iar restul de lapte se fierbe. Se topesc 75 g unt, se adauga faina dizolvata si se amesteca continuu adaugand treptat laptele fiert. Se fierbe totul la foc moderat timp circa 20 min ca sa nu prinda crusta, se adauga la suprafata bucati de unt.
Daca ti-a placut reteta noastra "sosul alb de lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Cirese trase prin ciocolatã cu înghetatã de iaurt si fructe de pãdure

Cirese trase prin ciocolatã cu înghetatã de iaurt si fructe de pãdure

Am pregãtit pentru o cinã cu prieteni, cum este timpul cireselor am pregãtit un desert deosebit

13 voturi    8 comentarii
11 min
Sosuri
Cum facem maioneza?

Cum facem maioneza?

Ingredientele trebuie să fie la temperatura ambiantă. Amestecă gălbenuşul, puţină sare,

4 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Curry cu cartofi si mazare