Sote de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Sote de ciuperci

Ingrediente

  • 800g ciuperci
  • 100ml ulei masline
  • 3 usturoi tocat
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100g vin alb sec
  • Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se taie ciupercile mai gros.

Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul 2-3 minute, apoi se adauga ciupercile, sarati si piperati.

Se lasa pe foc 5-7 minute.

Se toarna vinul si se fierbe pana se evapora alcoolul. Se lasa pana scade, in jur de 15 minute, amestecandu-se mereu. Se stropeste cu zeama de lamaie. Se poate servi cu friptura de vita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise