Sote de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Sote de ciuperci

Ingrediente

  • 800g ciuperci
  • 100ml ulei masline
  • 3 usturoi tocat
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 100g vin alb sec
  • Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Se taie ciupercile mai gros.

Se pune uleiul intr-o cratita si se prajeste usturoiul si patrunjelul 2-3 minute, apoi se adauga ciupercile, sarati si piperati.

Se lasa pe foc 5-7 minute.

Se toarna vinul si se fierbe pana se evapora alcoolul. Se lasa pana scade, in jur de 15 minute, amestecandu-se mereu. Se stropeste cu zeama de lamaie. Se poate servi cu friptura de vita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci