autor:

» » Mancaruri cu carne

sote de curcan in sos de bere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
500 g piept de curcan, 2 cepe rosii, 250 g rosii, 400 g fasole verde, 100 g costita, 30 g unt, 50 g faina, 250 ml bere, 250 ml supa de carne, 125 g smantana, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii.Ceapa se taie julien, se scot samburii rosiilor si se taie cubulete, se oparaste fasolea 5 minute in apa clocotita, se spala cu apa rece si se scurge, costita se taie cubulete.
Fasiile de curcan se prajesc in unt topit, se adauga apoi costita si ceapa, se condimenteaza cu sare si piper.Se mai prajesc circa 2 minute impreuna, amestecandu-se continuu.
Se toarna berea si supa peste costita, se adauga fasolea si se lasa sa fiarba un pic.Se adauga faina in ploaie si rosiile.Se pune apoi smantana si se mai fierbe putin, se condimenteaza cu sare si piper, si in functie de preferinte, cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote de curcan in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2 cepe rosii
  • 250 g rosii
  • 400 g fasole verde
  • 100 g costita
  • 30 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml bere
  • 250 ml supa de carne
  • 125 g smantana
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rostbif-acoperit cu mirodenii