autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

sote de curcan in sos de bere

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
500 g piept de curcan, 2 cepe rosii, 250 g rosii, 400 g fasole verde, 100 g costita, 30 g unt, 50 g faina, 250 ml bere, 250 ml supa de carne, 125 g smantana, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se usuca si se taie fasii.Ceapa se taie julien, se scot samburii rosiilor si se taie cubulete, se oparaste fasolea 5 minute in apa clocotita, se spala cu apa rece si se scurge, costita se taie cubulete.
Fasiile de curcan se prajesc in unt topit, se adauga apoi costita si ceapa, se condimenteaza cu sare si piper.Se mai prajesc circa 2 minute impreuna, amestecandu-se continuu.
Se toarna berea si supa peste costita, se adauga fasolea si se lasa sa fiarba un pic.Se adauga faina in ploaie si rosiile.Se pune apoi smantana si se mai fierbe putin, se condimenteaza cu sare si piper, si in functie de preferinte, cu patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote de curcan in sos de bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan cu ciuperci si hrean

Curcan cu ciuperci si hrean

1. Se pun ciupercile la fiert pana ce devin moi, apoi se scurg si se pun deoparte intr-un bol. 2. Se

5 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de curcan
  • 2 cepe rosii
  • 250 g rosii
  • 400 g fasole verde
  • 100 g costita
  • 30 g unt
  • 50 g faina
  • 250 ml bere
  • 250 ml supa de carne
  • 125 g smantana
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita cu ficat de pui si smantana