autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Sote de mezeluri

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 800 g mezeluri diferite, 500 g ardei gras, 500 g rosii, 600 g ceapa, 1 g piper, 100 g pastă de tomate, 100 rnl vin, 50 g usturoi, 50 g verdeata, 150 ml ulei, 30 g sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mezelurile se curata de membrana, se taie cuburi, se soteaza in ulei si se scot intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ardeii grasi, care au fost curatati si taiati marunt. Cind ceapa si ardeiul s-au sotat se adauga mezelurile, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat lamele, roşiile taiate felii, piperul, sarea si se continua inabusirea pe plita. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul si se verifica gustul. Se serveşte pe platou cu verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de mezeluri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Medalion de muschiulet cu frigarui si garnitura Fantasy

Medalion de muschiulet cu frigarui si garnitura Fantasy

Medalionul de muschiulet: Se curata muschiuletul de pielite, se spala si se sterge cu servet absorbant.

33 voturi    17 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Vita cu sos thai red si orez arlechino

Vita cu sos thai red si orez arlechino

Se spala sub un jet de apa rece carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 800 g mezeluri diferite
  • 500 g ardei gras
  • 500 g rosii
  • 600 g ceapa
  • 1 g piper
  • 100 g pastă de tomate
  • 100 rnl vin
  • 50 g usturoi
  • 50 g verdeata
  • 150 ml ulei
  • 30 g sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Fettuccini