Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 800 g mezeluri diferite, 500 g ardei gras, 500 g rosii, 600 g ceapa, 1 g piper, 100 g pastă de tomate, 100 rnl vin, 50 g usturoi, 50 g verdeata, 150 ml ulei, 30 g sare.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Mezelurile se curata de membrana, se taie cuburi, se soteaza in ulei si se scot intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ardeii grasi, care au fost curatati si taiati marunt. Cind ceapa si ardeiul s-au sotat se adauga mezelurile, pasta de tomate, usturoiul curatat si taiat lamele, roşiile taiate felii, piperul, sarea si se continua inabusirea pe plita. Spre sfirsitul inabusirii se adauga vinul si se verifica gustul. Se serveşte pe platou cu verdeata deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de mezeluri" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate