Carnea taiata cubulete se pune intr-o tigaie impreuna cu apa la foc potrivit,
Aduceti-o la temperatura de fierbere si adaugati cimbru sare si piper.
Acoperiti si reduceti focul sa fiarba la abur.
In alta tigaie infierbantati uleiul si puneti usturoiul,rosiile si ceapa.
Cand ceapa este translucida,adaugati carnea si mazarea si lasati sa fiarba acoperit.
Adaugati plantains,decojite si taiate cuburi,si laptele de cocos.
Condimentati si asezonati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii