autor:

Anonim

» » Fripturi

Sote din carne de porc cu mamaliguta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, usturoi, pasta de tomate, piper, vin alb, mamaliguta, supa de oase, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea impreuna cu ceapa se inabusa in ulei si 150 ml de supa de oase, se adauga pasta de tomate, usturoi, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper, sare, restul de supa de oase si se fierb cca 45 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din carne de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • pasta de tomate
  • piper
  • vin alb
  • mamaliguta
  • supa de oase
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi