autor:

Anonim

» » Aperitive

sote din carne de porc in foietaj

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, vin alb, ciuperci, oua, boia de ardei dulce, cimbru, piper, verde, sare, foietaj crud

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei cu 100 ml de apa si se scoate separat, intr-un vas. In grasimea ramasa se inabusa ceapa cu ciupercile . Se adauga pasta de tomate , piper, cimbru si sare.
Sosul format se toarna peste carne , se adauga usturoi si se fierbe 45 min.
Spre sfarsitul fierberii se adauga vin si marar verde.
Se raceste . Sosul format se separa si se tine intr-un vas la cald. In sote se adauga 2 oua, iar compozitia rezultata se ruleaza in foietaj apoi se unge cu ou si se asaza aintr-o tava. Se introduce 10 min la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din carne de porc in foietaj" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute de pui cu susan

Chiftelute de pui cu susan

Proces tehnologic de preparare: pieptul de pui se da prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Hamburgeri

Hamburgeri "home-made"

Sa tot fie - si nu exagerez - vreo 4 ani de cand n-am mai mancat intr-un McDonald's. E drept ca uneori,

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateu de casa - reteta slovaca