autor:

Anonim

» » Aperitive

Sote din ficat de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ulei, ceapa, boia de ardei dulce, sare, piper, patrunjel verde, faina, pasta de tomate, vin alb, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa. Cand e pe jumatate inabusit, se adauga ceapa si se continua inabusirea, se introduce faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, boia de ardei, sare si piper. Se fierb cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din ficat de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ampanados cu carne si masline

Ampanados cu carne si masline

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie se prajeste usor ceapa se adauga usturoiul si carnea se amesteca

6 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • ceapa
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • cartofi

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal cu salata asortata