autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

sote din rinichi de porc cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
rinichi de porc, ulei, ceapa, pasta de tomate, cartofi, piper, vin alb, piper, sare, patrunjel verde, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Rinichi se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , pana se patrund.S e scot intr-un vas iar ceapa se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece , pasta de tomate, piper si sare. In sosul format se adauga rinichii si se fierb 30 min iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sote din rinichi de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Baba ghanoush

Baba ghanoush

Coaceţi vinetele până când coaja s-a înnegrit şi miezul s-a înmuiat. Introduceţi vinetele

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Taiem ceapa marunt, zdrobim usturoiul, maruntim frunzele de praz si calim totul intr-o tigaie cu

20 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pradais Cerasela Elena , 23 februarie 2014

    un deliciu

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2010

    Foarte buna !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Foarte buna !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Flori de dovlecei pane