autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
100 - 150 gr de cascaval topit sau moale, 200 - 300 gr de ciuperci shampinioni proaspete sau congelate, 1 - 2 buc cepe, 3 - 4 cartofi mijlocii, sare, piper, verdeata si ardei iute rosu daca preferati .

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Cind incepe a fierbe apa, se adaugă tăiat în bucăţi mici brânza topită, dupa care se reduce focul si gatiti, amestecand constant timp de 10-15 minute, pina cind cascavalul se dizolva. Adauga cartofii tocat cubulete, pina se aduce la gradul de pregătire. Ceapă tăiate în mod arbitrar, se inabusa în ulei, se adaugă ciupercile tăiate marunt şi se inapusa până când, se evapora apa. Apoi cartofii, ciupercile, se toarna intr-un blender si se maruntesc pina ajunge la masa unui piure, incet se toarna bulionul pentru a se rari. Apoi toata masa se pune in oala si o pui pe foc pina incepe a fierbe. Stinge si condimenteaza apoi adauga verdeata. Pofta Mare !!!
Sfaturi
1 - De preferat sa se serveasca cu pesmeti proaspeti asa ca in reteta mea de la soup piure de cascaval
2 - Ciupercile nu le maruntim si le lasam ca in poza nr doi
Daca ti-a placut reteta noastra "Soup - piure cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

In oala cu unt topit si o ceasca cu apa, se soteaza legumele curatate, spalate si taiate, frunzele

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume
Ciorba turceasca de linte

Ciorba turceasca de linte

Se pune lintea la inmuiat cu o ora inainte de a face supa. Se incinge uleiul, se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesant soup-piureul tau mai ales frumos prezentat in dulcele grai moldovenesc.

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Arata tare bine, salvata si 5 puncte de la mine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 100 - 150 gr de cascaval topit sau moale
  • 200 - 300 gr de ciuperci shampinioni proaspete sau congelate
  • 1 - 2 buc cepe
  • 3 - 4 cartofi mijlocii
  • sare
  • piper
  • verdeata si ardei iute rosu daca preferati .

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde Supa crema de mazare verde cu avocado si menta verde

Se incinge untul cu uleiul de masline (adaugat sa nu se arda untul), apoi calim ceapa tocata marunt, se adauga si mazarea verde, se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Se curata spanacul de cotoare si frunzele intregi se spala in mai multe ape reci, apoi se dau intr-un clocot si se scurg de acea apa.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa-crema de cartofi