autor:

Minzat  - Ghenaliuc Liudmila

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de legume

Soup - piure cu cascaval si ciuperci

Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Minzat - Ghenaliuc Liudmila (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
100 - 150 gr de cascaval topit sau moale, 200 - 300 gr de ciuperci shampinioni proaspete sau congelate, 1 - 2 buc cepe, 3 - 4 cartofi mijlocii, sare, piper, verdeata si ardei iute rosu daca preferati .

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Cind incepe a fierbe apa, se adaugă tăiat în bucăţi mici brânza topită, dupa care se reduce focul si gatiti, amestecand constant timp de 10-15 minute, pina cind cascavalul se dizolva. Adauga cartofii tocat cubulete, pina se aduce la gradul de pregătire. Ceapă tăiate în mod arbitrar, se inabusa în ulei, se adaugă ciupercile tăiate marunt şi se inapusa până când, se evapora apa. Apoi cartofii, ciupercile, se toarna intr-un blender si se maruntesc pina ajunge la masa unui piure, incet se toarna bulionul pentru a se rari. Apoi toata masa se pune in oala si o pui pe foc pina incepe a fierbe. Stinge si condimenteaza apoi adauga verdeata. Pofta Mare !!!
Sfaturi
1 - De preferat sa se serveasca cu pesmeti proaspeti asa ca in reteta mea de la soup piure de cascaval
2 - Ciupercile nu le maruntim si le lasam ca in poza nr doi
Daca ti-a placut reteta noastra "Soup - piure cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou

Punem apa impreuna cu pieptul de pui si praful de sare la fiert. Lasam pana se fierbe pieptul ,timp

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Supe de legume
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Se curata ciupercile si se taie felii. Se caleste ceapa tocata in unt si cand devine translucida

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    Merita incercata !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte interesant soup-piureul tau mai ales frumos prezentat in dulcele grai moldovenesc.

  • Catalina

    Catalina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Arata tare bine, salvata si 5 puncte de la mine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 100 - 150 gr de cascaval topit sau moale
  • 200 - 300 gr de ciuperci shampinioni proaspete sau congelate
  • 1 - 2 buc cepe
  • 3 - 4 cartofi mijlocii
  • sare
  • piper
  • verdeata si ardei iute rosu daca preferati .

Raporteaza reteta

Retete
de Minzat - Ghenaliuc Liudmila
Salata de cartofi cu pui

Salata de cartofi cu pui

 Amestecam  carnea , albusul, ciupercile cu maioneza.  Taiem cartofii si ii prajim. Pe un vas

8 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Salate reci
Rafaelo

Rafaelo

Radem cascavalul si il amestecam cu usturoi si maioneza . Formam mingi mici(punem in mijloc migdalele,

17 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri
Aperitiv

Aperitiv

Rumenim bostaneii. Dupa aia asezam o felie de bostanei o felie de cascaval, presuram cu usturoi

3 voturi    0 comentarii
45 min
Salate reci

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa regala de usturoi