Soup - piure cu cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Soup - piure  cu cascaval

Ingrediente

  • cartoafi - 5 - 6 buc
  • ceapa - 1 buc
  • cascaval ras - 300gr sau crema de brinza
  • unt - 50gr
  • ulei, sare, piper,patrungel sau marar si piine alba

Mod de preparare

Curatim cartofii şi ceapa si le taiem in cubulete mici . Completaţi legumele cu 2 / 3 apă şi punem la foc si se fierbe până la gătit. Adaugam condimentele.

Intr - o tigaie topim untul si adaugam piinea taiata cubulete si o rumenim. Când cartofii si ceapa sunt fierte, le scoatem de pe foc şi folosim blenderul sau sita pentru a face continutul piure. Apoi il punem la foc si adaugam cascavalul ras sau crema de brinza si mestecam pina se dizolva. Adaugam sare si piper dupa gust si luam supa de pe foc. Servim supa impreuna cu piinea pe care am prajit-o sau cu pesmeti simpli

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor