Se fierb spagettile in apa clocotita si sarata,\"al dente\". Slanina se taie cubulete si se frige intr-o tigaie, dupa care adaugam usturoiul zdrobit. Ouale se bat bine, se adauga cascavalul ras, parmezanul, de asemenea ras si smantana. Se sareaza , se pipereaza si se pun toate aceste ingrediente peste slanina.
Intr-o tigaie mare , incalzita, se pun spagettile scurse de apa si trecute printr-un jet de apa rece. Peste ele turnam compozitia de oua si amestecam usor . Servim imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii