Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-un castron se pun ceapa, patrunjelul tocat, usturoiul, ansoa fara cap si fara cozi, caperele şi nucile. In timp ce se amesteca aceste ingrediente foarte bine, se toarna putin cate putin uleiul de masline, si se amesteca incontinuu pana cand se omogenizeaza. Spagettele se fierb 10 minute, apoi se lasa la scurs intr-o sita, dupa care se pun intr-o tigaie cu ulei de masline şi se lasa pana capata o culoare aurie. Se aseaza pe o farfurie, se garnisesc cu sos si masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii