autor:

Vekas

» » Paste si pizza

SPAGETTI CU ANSOA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
450 g spagetti, , 1 legatura de patrunjel verde,, 1 catel de usturoi,, 2 linguri de arahide sau nuci macinate,, 100 g ansoa sau sprot,, 5-10 masline fără samburi, , 2 linguri de capere,, 1 legatură ceapa verde,, 3 linguri cu ulei de masline, , sare si piper dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt. Intr-un castron se pun ceapa, patrunjelul tocat, usturoiul, ansoa fara cap si fara cozi, caperele şi nucile. In timp ce se amesteca aceste ingrediente foarte bine, se toarna putin cate putin uleiul de masline, si se amesteca incontinuu pana cand se omogenizeaza. Spagettele se fierb 10 minute, apoi se lasa la scurs intr-o sita, dupa care se pun intr-o tigaie cu ulei de masline şi se lasa pana capata o culoare aurie. Se aseaza pe o farfurie, se garnisesc cu sos si masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPAGETTI CU ANSOA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Punem 2-3 linguri de ulei de masline in tigaie si incalzim. Cand e incins, punem 2-3 catei usturoi

0 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza
Penne Rigate cu sos de iaurt

Penne Rigate cu sos de iaurt

1. Se pun pennele la fiert. 2. Prazul se taie felii foarte subţiri care se călesc în unt şi

0 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 450 g spagetti
  • 1 legatura de patrunjel verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 2 linguri de arahide sau nuci macinate,
  • 100 g ansoa sau sprot,
  • 5-10 masline fără samburi
  • 2 linguri de capere,
  • 1 legatură ceapa verde,
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos picant de vinete Paste cu sos picant de vinete

Pentru a savura aceste paste delicioase cu sos picant de vinete, vom incepe prin a taia cubulete toate legumele proaspat culese din

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete Carbonara