1.Se fierb spagettii-le in apa sarata potrivit instructiunilor de pe pachet.
2.Se caleste ceapa verde in ulei,se adauga usturoiul zdrobit,smantana, frisca pentru gatit si mustarul picant.Se presara peste compozitia de mai sus 100g.cascaval ras,putina sare si piper.Se amesteca bine sosul.
3.In acest sos se pun spagetti-le fierte si scurse,se amesteca impreuna, se presara cu restul de cascaval ras si patrunjel verde tocat.Se servesc cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii