autor:

Vekas

» » Paste si pizza

SPAGETTI CU SOS DE CASCAVAL AFUMAT

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2009

Ingrediente
1 pachet spagetti,, 2 legaturi ceapa verde,, 1 catel de usturoi,, 1/2 pahar smantana,, sare,, piper,, 2-3 linguri mustar picant,, 200g.cascaval afumat,, patrunjel verde,, 1 1/2 pahar frisca pentru gatit,, 50 ml. ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb spagettii-le in apa sarata potrivit instructiunilor de pe pachet.
2.Se caleste ceapa verde in ulei,se adauga usturoiul zdrobit,smantana, frisca pentru gatit si mustarul picant.Se presara peste compozitia de mai sus 100g.cascaval ras,putina sare si piper.Se amesteca bine sosul.
3.In acest sos se pun spagetti-le fierte si scurse,se amesteca impreuna, se presara cu restul de cascaval ras si patrunjel verde tocat.Se servesc cu un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "SPAGETTI CU SOS DE CASCAVAL AFUMAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza din felii de paine

Pizza din felii de paine

Tapetam tava de aragaz cu hartie de copt si o ungem cu ulei. Intr-un bol, punem laptele si trecem

37 voturi    15 comentarii
1h
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Sunt fan spagetti, iar cascavalul afumat ii da o aroma deosebita preparatului.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

    Am salvat reteta, imi place cum suna.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet spagetti,
  • 2 legaturi ceapa verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1/2 pahar smantana,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri mustar picant,
  • 200g.cascaval afumat,
  • patrunjel verde,
  • 1 1/2 pahar frisca pentru gatit,
  • 50 ml. ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Sunt fan spagetti, iar cascavalul afumat ii da o aroma deosebita preparatului.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paste cu sos