Punem la prajit ceapa cu ardeii si cind sunt un pic calite adaugam carnea si dam cu lingura de lemn tot timpul pina carnea e si ea calita.Adaugam rosiile taiate marunt si sucul din cutie impreuna cu concentratul de bulion,lasam sa fiarba bine la foc mijlociu.Aproape de sfirsit adaugam roomul(smintina lichida) si usturoiul taiat in feliute subtiri.Intretimp punem spaghetele la fiert in apa clocotita cu sare si lasam 10-15 minute dupa care le scurgem bine si la dam o lingura de ulei ca sa nu se lege intre ele.Putem adauga sosul peste spaghete sau sa il servim separat,intii spaghetele in farfurie si in mijloc sosul,e dupa gustul fiecaruia.
pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii