Se fierb spaghetele.Intre timp caliti ceapa taiata marunt si apoi adugati si carnea.Dupa ce s-a facut carnea puneti continutul plicului amestecat cu400 de ml apa rece si fierbeti timp de 10 minute.
Scurgeti spaghetele ,le clatiti cu apa rece si apoi puneti peste ele carnea si mai puneti pe foc citeva minute.La servire,adaugati in fiecare farfurie parmezan sau cascaval.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii