Spaghete carbonara

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr spaghete
  • 200 gr sunca afumata
  • 300 ml smantana
  • un galbenus
  • 250 gr cascaval ras
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare,se clatesc putin cu apa rece si se lasa la scurs (nu prea mult sa nu se raceasca).

In timp ce fierb spaghetele, se taie sunca cubulete si se rumeneste in putin ulei incins.Se freaca galbenusul cu smantana.

Peste spaghetele fierte se toarna smantana cu galbenusul,se adauga sunca si cascavalul ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise