Spaghete Carbonara rețetă
Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână:
Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul de masline. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei(pentru a nu se lipi intre ele). Se strecoara si nu se trec sub jet de apa. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste mezelul prajit si luat de pe foc. Se amesteca bine, se rastoarna si pastele fierte si se mai pune pe foc 2-3 minute, amestecand continuu.Deasupra se poate presara cascaval ras.
Aveti grija ce smanatna folositi deoarece eu am avut o smantana mai groasa si mi-a "supt-o "pastele pe toata. Ar fi trebuit sa pun cam 500g.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii