Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara rețetă

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Ingrediente

  • 1 punga de spaghete (400-500g),
  • 300 g sunca afumata, kaizer sau salam,
  • 300 g smantana dulce,
  • 3 galbenusuri de ou,
  • 1 lingura ulei de masline.

Mod de preparare

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână:

Se taie mezelul fasii subtiri si se prajeste intr-o tigaie in uleiul de masline. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei(pentru a nu se lipi intre ele). Se strecoara si nu se trec sub jet de apa. Se amesteca smantana cu galbenusurile si se toarna peste mezelul prajit si luat de pe foc. Se amesteca bine, se rastoarna si pastele fierte si se mai pune pe foc 2-3 minute, amestecand continuu.Deasupra se poate presara cascaval ras.

Aveti grija ce smanatna folositi deoarece eu am avut o smantana mai groasa si mi-a "supt-o "pastele pe toata. Ar fi trebuit sa pun cam 500g.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise