Se fierb spaghetele al dente si se mentin calde. Se bat ouale cu sare si piper dupa gust, se adauga nucsoara si busuiocul iar apoi smantana (sper sa nu ma huleasca bucatarii), se prajeste prosciutto taiata in bucatele, se adauga spaghetele, se da focul mic si se toarna amestecul de oua cu smantana si se amesteca incontinuu pe foc, dar cu atentie sa nu se inchege oul ci sa ramana ca un sos fin, se seveste pe farfurii calde cu branza rasa din belsug deasupra si cu un praf de piper peste. Deoarece este o mancare satioasa, poate fi singurul fel de mancare si se serveste cu un vin alb digestiv.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii