Se fierb spaghetele al dente si se mentin calde. Se bat ouale cu sare si piper dupa gust, se adauga nucsoara si busuiocul iar apoi smantana (sper sa nu ma huleasca bucatarii), se prajeste prosciutto taiata in bucatele, se adauga spaghetele, se da focul mic si se toarna amestecul de oua cu smantana si se amesteca incontinuu pe foc, dar cu atentie sa nu se inchege oul ci sa ramana ca un sos fin, se seveste pe farfurii calde cu branza rasa din belsug deasupra si cu un praf de piper peste. Deoarece este o mancare satioasa, poate fi singurul fel de mancare si se serveste cu un vin alb digestiv.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii