Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare.
Ardeii se taie marunt; julien si patratele mici; usturoiul se taie marunt.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie wok si se calesc usturoiul si ardeii la foc mic 2-3 minute; se adauga frunzele de busuioc, rozmarin si patrunjel si se mai lasa la foc mic 5 minute, amestecand din cand in cand.
Se sareaza dupa gust si se stinge focul.
Cand spaghetele s-au fiert , se strecoara si se adauga in tigaia cu ardeii; se mai lasa la foc mic cca 1 minut amestecand bine pastele, pentru a se patrunde de arome.
Se servesc imediat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii