autor:

Mihaela11

» » Paste si pizza

Spaghete cu ardei de 3 culori

Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 17 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela11 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 17 mai 2011

Ingrediente
-500 grame spaghete, -8 linguri ulei de masline, -3 ardei grasi de 3 culori( verde,rosu,portocaliu), -5-6 catei de usturoi, -1 lingura de frunze de rozmarin verde, -1 lingura de frunze de busuioc verde, -1 lingura de frunze de patrunjel verde, -sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare.
Ardeii se taie marunt; julien si patratele mici; usturoiul se taie marunt.
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie wok si se calesc usturoiul si ardeii la foc mic 2-3 minute; se adauga frunzele de busuioc, rozmarin si patrunjel si se mai lasa la foc mic 5 minute, amestecand din cand in cand.
Se sareaza dupa gust si se stinge focul.
Cand spaghetele s-au fiert , se strecoara si se adauga in tigaia cu ardeii; se mai lasa la foc mic cca 1 minut amestecand bine pastele, pentru a se patrunde de arome.
Se servesc imediat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ardei de 3 culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Fusili in sos de rosii

Fusili in sos de rosii

Se pune apa la fiert ptr paste 5l de apa cu putina sare groasa. Se pregateste sosul de rosii-se

4 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Pizza cu foietaj

Pizza cu foietaj

Scoatem foietajul din congelator și lăsăm să se dezghețe. După ce s a dezghetat, il întindem

2 voturi    0 comentarii
35 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Foarte gustoase, aromate, colorate si frumos prezentate ! Un deliciu ! *****

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 mai 2011

    Delicioasã combinatia!!! ca fel principal sau garniturã e super yummy:)

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Superbe culori, un adevărat tablou!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • -500 grame spaghete
  • -8 linguri ulei de masline
  • -3 ardei grasi de 3 culori( verde,rosu,portocaliu)
  • -5-6 catei de usturoi
  • -1 lingura de frunze de rozmarin verde
  • -1 lingura de frunze de busuioc verde
  • -1 lingura de frunze de patrunjel verde
  • -sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela11
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Lasagna cu carne de vita macinata si legume

Preparare Sosul de carne cu legume Se taie marunt ceapa si usturoiul. Ardeii se taie julien. Dovleceii

28 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Pogacele cu telemea de oaie si oregano verde

Preparare Se amesteca faina cu drojdia instantanee timp de 1 minut , apoi se adauga restul ingredientelor

18 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje

Lia Maria (Chef de cuisine)

Foarte gustoase, aromate, colorate si frumos prezentate ! Un deliciu ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa neframantata , cu cartofi
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide