Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin ulei (sa nu se lipseasca intre ele).
Se pun la calit legumele taiate marunt. Cand sau calit adaugam baconul (eu l am cumparat taiat)mai lasam cc 5 min si adaugam sare piper dupa gust. Daca baconul e sarat punem cu grija,il lasam si pe el sa se caleasca Iar ultima oara punem bulionul si putin de patrunjel tocat marunt. Prajeala asa zisa eu o adaug imediat peste spaghete!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii