autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu branza si salata verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g foi de salata, , 1 lingura ulei de masline, , 2 catei de usturoi, , 3 linguri busuioc tocat, , 1/2 ardei iute (rosu), , 270 g spaghete, , 6 cl ulei, , 140 g branza de vaci, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati bine foile de salata, scurgeti-le si taiati marunt jumatate din ele.
Incingeti intr-o tigaie 1 lingura cu ulei si caliti in el usturoiul taiat marunt. Adaugati busuiocul si frunzele de salata intregi si lasati-le sa se caleasca si ele, circa 2 minute, cu capac. Maruntiti-le cu mixerul, adaugati uleiul de masline, jumatate din salata taiata marunt si ardeiul iute tocat. Sarati, piperati si mixati in continuare pana ce obtineti un sos fin.
Fierbeti spaghetele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga si amestecati-le cu sosul preparat anterior.
Frecati branza de vaci (cu furculita) pana ce devine spumoasa si incorporati-o in macaroane, impreuna cu restul de salata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza si salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se pregateste carnea astfel: se caleste ceapa in uleiul incins, se adauga carnea tocata si se lasa

5 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza
Penne cu pui

Penne cu pui

Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei

3 voturi    5 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g foi de salata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri busuioc tocat
  • 1/2 ardei iute (rosu)
  • 270 g spaghete
  • 6 cl ulei
  • 140 g branza de vaci
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortellini cu sos picant