autor:

» » Paste si pizza

Spaghete cu branza si salata verde

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g foi de salata, , 1 lingura ulei de masline, , 2 catei de usturoi, , 3 linguri busuioc tocat, , 1/2 ardei iute (rosu), , 270 g spaghete, , 6 cl ulei, , 140 g branza de vaci, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spalati bine foile de salata, scurgeti-le si taiati marunt jumatate din ele.
Incingeti intr-o tigaie 1 lingura cu ulei si caliti in el usturoiul taiat marunt. Adaugati busuiocul si frunzele de salata intregi si lasati-le sa se caleasca si ele, circa 2 minute, cu capac. Maruntiti-le cu mixerul, adaugati uleiul de masline, jumatate din salata taiata marunt si ardeiul iute tocat. Sarati, piperati si mixati in continuare pana ce obtineti un sos fin.
Fierbeti spaghetele in apa cu sare, lasati-le sa se scurga si amestecati-le cu sosul preparat anterior.
Frecati branza de vaci (cu furculita) pana ce devine spumoasa si incorporati-o in macaroane, impreuna cu restul de salata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza si salata verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 700 g foi de salata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri busuioc tocat
  • 1/2 ardei iute (rosu)
  • 270 g spaghete
  • 6 cl ulei
  • 140 g branza de vaci
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
PIZZA PICANTĂ CU CIUPERCI