SPAGHETE CU CARNE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g spaghete
  • 300 g carne de porc sau vita din conserva
  • 250 g bulion
  • 1 ceapa mare
  • 2 linguri de ulei
  • 1 plic Fix pentru paste (se pune numai jumatate plicul)
  • parmezan ras (dupa gust)

Mod de preparare

1.Se pune apa la fiert pentru spaghete.

Se fierb conform instructiunilor de pe pachet.

Se curata ceapa si se taie cubulete.

Se caleste in 2 linguri de ulei.

2.Se taie carnea in cubulete.

Dupa ce s-a calit ceapa se pune carnea,

se mai amesteca putin sa se evapore lichidul apoi se pune sosul de rosii.

Daca doriti puteti sa puneti si 2-3 rosii cojite si taiate bucatele.

In acest caz puneti o lingurita de zahar rasa in sos.

3.Se pun si mirodeniile (se pune numai jumatate plicul de Fix pentru paste),

se amesteca si se lasa sa scada la foc mic pana la consistenta dorita.

Spaghetele se scurg de apa si se clatesc cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele.

Se servesc imediat cu sos.

Peste sos si spaghete pun parmezan ras.

Se pot reincalzi a doua zi la microunde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise