1.Se pune apa la fiert pentru spaghete.
Se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Se curata ceapa si se taie cubulete.
Se caleste in 2 linguri de ulei.
2.Se taie carnea in cubulete.
Dupa ce s-a calit ceapa se pune carnea,
se mai amesteca putin sa se evapore lichidul apoi se pune sosul de rosii.
Daca doriti puteti sa puneti si 2-3 rosii cojite si taiate bucatele.
In acest caz puneti o lingurita de zahar rasa in sos.
3.Se pun si mirodeniile (se pune numai jumatate plicul de Fix pentru paste),
se amesteca si se lasa sa scada la foc mic pana la consistenta dorita.
Spaghetele se scurg de apa si se clatesc cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele.
Se servesc imediat cu sos.
Peste sos si spaghete pun parmezan ras.
Se pot reincalzi a doua zi la microunde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii