Prima data punem carnea la fiert iar apoi o maruntim la robot sau de mana. Tocam ceapa si zdrobim ustiroiul. Fierbem spaghetele al dente, le clatim rapid si le scurgem .
Incingem ulei de masline intr-o tigaie adanca si calim usor ceapa si usturoiul,adaugam carnea maruntita,ciupercile si amestecam . Incepem sa adaugam putin cate putin supa ; lasam sa dea cateva clocote bune ,pana mai scade .Adaugam rosiile,oregano,sare si piper si mai lasam putin pe foc pana sosul capata o consistenta densa.
Acest sos il turnam peste spaghete .Amestecam usor pana patrunde sosul in masa de paste.
Servim cu parmezan !
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii