Caliti ardeiul cu costita/slanina si cu jumatate din morcov pana devine slanina stravezie.Atentie, fara ulei, pt. ca isi lasa costita/slanina destula grasime!Dupa aceea adaugati carnea tocata si acoperiti timp de 15 minute, dar amestecati din cand in cand.Dupa 15 min, sau cand carnea a inceput sa se prajeasca adaugati pasta de rosii, cealalta jumatate de morcov, rosia, condimentele, si apa cat sa se se formeze un sos.Dupa preferinta puteti adauga 10 g. de branza cremoasa in sos, pt. al face mai fin.Lasati totul sa mia fiarba 10 min.
Dupa ce ati terminat sosul, fierbeti spaghetele dupa instructiunile de pe pachet, si aveti o masa savuroasa.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii