Incepem prin prepararea sosului de rosii. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei de masline, pana se inmoaie. Intre timp, ardeiul iute se toaca marunt.
Se adauga rosiile, supa de legume, zaharul, oregano, ardeiul iute si vinul rosu. Se lasa la fiert minim 25 min. Se amesteca toate ingredientele pentru chiftelute, preferabil in robotul de bucatarie, apoi se modeleaza chiftelutele in sfere mici de aproximativ 1 cm diametru si se prajesc.
Cu cateva minute inainte de a le lua de pe foc, se adauga sosul de rosii preparat in prealabil.
Amestecati bine cantitatea de spaghete dorita cu sosul de rosii si lasati-le sa se imbibe. La final, se orneaza cu patrunjel.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii