Chiftelutele: Se amesteca toate ingredientele in afara de ulei si vin si se formeaza bilute mici de aprox 2 cm. bine presate. Intr-o tigaie se incalzeste ulei si se prajesc pe ambele parti la foc iute cam 3 minute. Daca nu aveti o tigaie mare le prajiti in doua ture ca sa aiba loc. Cand sunt gata , peste ele se pune putin vin rosu.
Sosul: Ceapa, usturoiul si morcovul tocate se calesc in ulei, se adauga ciupercile maruntite, se calesc 5 min., se adauga rosiile cu ulion, patrunjelul si busuiocul si se fierb la foc mediu 15- 20 min., se adauga pasta de tomate, vinul, parmezanul, sare, piper, se adauga chiftelutele si se fierbe la foc mic 30 min., amestecand din cand in cand.
Se fierb spaghetele si se scurg.
Se servesc spaghetele cu sos si chiftelute si parmezan razuit deasupra. Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii