Spaghetele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie teflonata am incins 2 lingurite cu ulei de masline unde am calit crevetii.Dupa 3 minute am adaugat rosiile maruntite putin, vinul alb si sosul pesto. Cand spaghetele au fost gata (mie imi plac all dente) le-am adaugat peste sos si le-am mai lasat un minut.
Au fost extraordinare! Dulceata rosiilor si aroma de busuioc, simplitatea retetei m-a fac sa spun tare ca au fost nemaipomenite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii