Am oparit vreo 1/2 kg de rosii, le-am decojit dupa care le-am pasat. Calim usturoiul zdrobit dupa care adaugam rosiile, busuioc, patrunjel, cimbru, 1 lgt curry, 1 lgt boia si la sfarsit pasta de tomate. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele se pun in apa clocotita cu putina sare dar fara ulei. Lasam cateva minute sa fiarba al dente. Le strecuram, le stropim cu ulei si apa rece dupa care le amestecam putin, astfel nu se vor lipi intre ele.Calim ceapa dupa care morcovul, telina si la urma varza, legumele trebuie bine calite dar sa ramana al dente. Punem niste sos de soia. Adaugam bulionul peste legume impreuna cu pastele. Amestecam usor pe foc astfel incat sa nu rupem pastele. Inchidem focul si adaugam branza cat sunt inca calde
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii