Am oparit vreo 1/2 kg de rosii, le-am decojit dupa care le-am pasat. Calim usturoiul zdrobit dupa care adaugam rosiile, busuioc, patrunjel, cimbru, 1 lgt curry, 1 lgt boia si la sfarsit pasta de tomate. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele se pun in apa clocotita cu putina sare dar fara ulei. Lasam cateva minute sa fiarba al dente. Le strecuram, le stropim cu ulei si apa rece dupa care le amestecam putin, astfel nu se vor lipi intre ele.Calim ceapa dupa care morcovul, telina si la urma varza, legumele trebuie bine calite dar sa ramana al dente. Punem niste sos de soia. Adaugam bulionul peste legume impreuna cu pastele. Amestecam usor pe foc astfel incat sa nu rupem pastele. Inchidem focul si adaugam branza cat sunt inca calde
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii